1. Research och analys

Viktigaste steget i utvecklingen är planeringen. En öppen dialog om vad ni är ute efter är nyckeln till en bra hemsida. Vi gör sedan en djupdykning in i företagets verksamhet för att få en förståelse vad just ni vill förmedla. Syftet är att företagets kommunikation ska stödja verksamhetsmålen i företaget och därför inleder vi varje projekt med att definiera målen.

3. Utveckling

Efter färdig design börjar den slutliga produktionen. Vi håller kontinuerlig dialog under hela processen för att få ett resultat ni är nöjda med så snabbt som möjligt. Ni kan även följa hela processen live via en testsida. Efter färdig produkt går vi igenom hemsidan en sista gång för att se till så allt fungerar på alla plattformar och webbläsare.

 

2. Design

Efter planeringen är klar börjar vi med att skapa en rå design av hemsidan. Efter diskussion om denna korrigerar vi den efter era önskemål. Vi går igenom hemsidan igen och efter godkännande fortsätter vi mot den slutsliga desigen. Under detta steg är det bra ifall ni har text och bilder som skall in på sidan. Har ni inte bilder eller vill uppdatera har vi en nära relation till .709 Media som är experter inom media.

3. Lansering

Nu är sidan färdig och redo att publiceras. Vi sköter allt med lanseringen och ni kan luta er tillbaks och njuta av er nya sida! Vi ser till så att allt fungerar som den ska på den nya servern och håller koll kontenueligt under de kommande dagarna för att säkerställa kvaliten på sidan. Efter lansering utvärderar vi webbplatsen och fortlöper med service och support om så önskas.

På VelocityWeb jobbar vi med kreativa lösningar för att skapa din hemsida. En hemsida som tydligt ska kommunicera vad företaget representerar.

Vi förstår marknadens tempo och vad kunden letar efter när de besöker hemsidor. Därför lägger vi mycket vikt på att göra det enkelt att navigera sig på sidan. Håller relevant information och gör sidan ”klickvänlig”.

För oss är det viktigt att hemsidan har en bra kodstruktur, unik design och responsiv. Genom att följa dessa tre grundpelare så har vi alla möjligheter att skapa en framgångsrik webb.

Varför välja oss? 4 snabba svar
- Vi studerar er bransch för att öka möjligheten att nå våra/era mål
- Vi skapar en design anpassad efter ert intresse och målgrupp
- Vi följer upp och analyserar besökarnas beteende efter lansering
- Snabb, personlig & hjälpsam support