Webbplats

E-Handel

Nätverk & Drift

CRM System

Sökmotoroptimering

IT Support

Webbplats till ditt företag!

Vi på VelocityWeb är experter inom webbutveckling och riktar in oss på företag som vill ta sen online-profil till en ny nivå. Våra hemsidor anpassas helt och hållet till varje kunds önskemål och vi prioriterar en nära kontakt med kunden genom hela processen för att få ett så bra resultat som möjligt.

Blixtsnabb E-Handels plattform.

Vi bygger våra webbutiker med WooCommerce för att ge dig som kund en enkel plattform att hantera och driva. Allt för att du skall kunna fokusera på vad du tycker är viktigt och låta oss sköta tekniken.

Vi sköter er nätverk & drift.

Vi tillhandahåller skräddarsydda webbhotell, VPSer, Mail servrar och dedikerade servrar till dig och ditt företag. Vi anpassar oss utifrån era önskemål och behov, allt för att eran upplevelse skall vara så bra som möjligt.

Ta hand om era kunder med ett CRM System.

Ett CRM-system ger dig full kontroll över dina kundrelationer, hjälper dig med kundprospektering, sälj- och marknadsstrategier, samt skapar smidiga lösningar för kundsupport och analyser. Allt anpassar efter dina behov!

Högst upp på Google med SEO.

SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. Trafiken ni får genom sökmotoroptimering är så relevant den kan bli, eftersom att trafiken kommer genom Google sökningar som matchar era sökord, vilket i regel betyder att användaren som hamnar hos er, söker just den produkt eller tjänst som ni erbjuder.

Vi hjälper dig med allt inom IT.

Att hålla koll på hur tekniken funkar kan vara svårt nu då tekniken går framåt hela tiden. Vårat jobb är att vara lika uppdaterade som tekniken, överlämna därför detta till oss. Låt oss sköta det vi är bäst på och fokusera på det ni är bäst på!