Vad är SEO?

En webbplats utan synlighet kan vara svår att få bra resultat igenom. Då kommer sökmotoroptimering (SEO) in i bilden. Vi optimerar din webbplats för Google genom att ta fram specifika sökord för att driva mer lönsam trafik till din webbplats. SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. Trafiken ni får genom sökmotoroptimering är så relevant den kan bli, eftersom att trafiken kommer genom Google sökningar som matchar era sökord, vilket i regel betyder att användaren som hamnar hos er, söker just den produkt eller tjänst som ni erbjuder. SEO gör det möjligt för er att synas före era konkurrenter, vilket genererar mer klick in till er webbplats.

SEO är ett extremt kraftigt verktyg som genererar relevant trafik och skapar lönsamhet även på lång sikt.

Vår process – Steg 1

- Vi startar alltid projektet genom att lägga en stabil grund för att få era sökord att placera högt på Google. Genom kommunikation med er och grundlig sökordsanalys tar vi fram era mest relevanta sökord.

-Vi går igenom er webbplats och gör en stor on-page analys där vi går igenom webbplatsens tekniska struktur, rubriker, urler etc.

-En spårning för positioner med alla sökord och dashboard sätts upp. Ni får tillgång till dashboard så att ni enkelt kan följa resultatet dagligen.

Vår process – Steg 2

- Vi börjar arbetet med att optimera er webbplats genom informationen vi tagit fram genom on-page analysen (1). Vi går igenom indexering, hastighet, landningssidor, rubriker, titlar och textinnehåll m.m. Och optimerar dessa för att synas så högt upp på Google som möjligt.

- Vi optimerar landningssidorna för respektive sökord genom kvalitativt content, teknik och kod. Vi planerar sedan en Off page SEO som ger er webbplats en extra skjuts.