Webbhotell

På vårt webbhotell kan ni känna er trygg! Förutom att vi använder oss av speglade hårddiskar på alla våra servrar så tar vi även dagliga backuper på ert konto som vi sparar på separata servrar. Vi använder oss av cPanel som kontrollpanel.

Vi anpassar webbhotellen efter era behov men detta ingår alltid:
- 75GB lagring
- 5 epostadresser
- Let´s Encrypt SSL certifikat
- Support i världsklass

Från 99kr/mån*

 

Virtual Private Server (VPS)

Med en VPS delar du inte resurser med andra kunder som du gör i ett webbhotellskonto. Den serverkapacitet du betalar för i form av bland annat processor och minne dedikeras till endast dig. Dessutom har du full frihet att konfigurera din server och installera de program och tjänster du önskar.

Servern övervakas dygnet runt med automtiskt larm till tekniker under beredskap. Vi garanterar 99% uptime och erbjuder support dygnet runt 365 dagar om året. Med oss som leverantör kan du känna dig säker.

Från 268kr/mån*

Support

Vi erbjuder support under kontorstider via mail, telefon och livechatt. Vi kollar såklart mailen utanför kontorstid också men svarstiderna kan förlängas då.

Vi erbjuder även utökat support vid problem som inte kan vänta, då svarar vi asap under alla timmar vi är vakna. Mer information under våra villkor.

Office 365

Office 365, med de nya 2016 skrivbordsprogrammen, har utformats för att göra ditt liv enklare.

Alla funktioner som du är van vid och gillar finns kvar på samma plats som tidigare, samtidigt som de nya funktionerna gör att du kan prestera på topp på vilken enhet som helst.

Säkerhet

Vi prioriterar säkerhet när det kommer till våra servrar. Alla våra system ligger bakom tåliga brandväggar och DDoS skydd. Vi övervakar servrarna dygnet runt för att se till att uptime är 24/7.

Alla våra webbhotell kommer med gratis SSL certifikat från Let´s Encrypt. Vill ni ha något annat löser vi det också såklart, allt för att ni skall vara nöjda.

Våra service paket

Silver - 349kr/mån*

Silver är servicepaketet för dig som har en mindre webbplats eller endast behöver hjälp med de viktigaste uppdateringarna. När du väljer vårt silverpaket så avsätter vi 1 timma per månad för din service.

Vad gör vi?
1. Vi uppdaterar Webbsidan / WordPress, tema och tillägg löpande.
2. Vi för kontinuerlig backup på databas och filer.
3. Vi övervakar webbplatsen för drift och upptid.
4. Support utan kostnad via mail.

Guld - 549kr/mån*

Guld är servicepaketet för dig som har en mindre-medelstor webbplats och behöver hjälp med hela driften och dess uppdateringarna. I paketet ingår även 1 timme konsultarbete per månad om du behöver hjälp med ändringar på webbplatsen. När du väljer vårt guldpaket så avsätter vi 2-3 timmar per månad för din service.

Vad gör vi?
1. Vi uppgraderar Webbsidan / WordPress, tema och tillägg löpande.
2. Vi för kontinuerlig backup på databas och filer och filer.
3. Vi övervakar webbplatsen för drift och upptid.
4. Support utan kostnad via mail och telefon.
5. Vi övervakar löpande problem som kan uppstå och tar på oss ansvaret för återställning.
6. 1 timme konsultarbete per månad.

Komplett - 749kr/mån*

Komplett är servicepaketet för dig som har en medel-stor webbplats eller e-handel och behöver hjälp med hela driften och dess uppdateringarna. I paketet ingår även 2 timmars konsultarbete per månad om du behöver hjälp med ändringar på webbplatsen. När du väljer vårt komplett-paket så avsätter vi 5 timmar per månad för din service.

Vad gör vi?
1. Vi uppgraderar Webbsidan / WordPress, tema och tillägg löpande.
2. Vi för kontinuerlig backup på databas och filer.
3. Vi övervakar webbplatsen för drift och upptid.
4. Support utan kostnad via mail och telefon.
5. Tillgång till sandlådemiljö där vi kan testa nya funktioner under utveckling.
6. Vi övervakar löpande problem som kan uppstå och tar på oss ansvaret för återställning.
7. 2 timmars konsultarbete per månad.

*Alla priset är exkl. moms