WooCommerce

Vi använder Woocommerce när vi bygger webbutiker. Woocommerce är ett tillägg som används till WordPress när man ska bygga om sidan till en toppmodern webbutik. Fördelen med detta är att WordPress är superlätt att administrera från er sida, ni har full tillgång till hela shoppen och kan ändra minsta lilla detalj efter shoppen är färdig.

 

Utveckling

Efter färdig design börjar den slutliga produktionen. Vi håller kontinuerlig dialog under hela processen för att få ett resultat ni är nöjda med så snabbt som möjligt. Ni kan även följa hela processen live via en testsida. Efter färdig produkt går vi igenom shoppen en sista gång för att se till så allt fungerar på alla plattformar och webbläsare.

 

Lansering

Nu är shoppen färdig och redo att publiceras. Vi sköter allt med lanseringen och ni kan luta er tillbaks och njuta av er nya sida! Vi ser till så att allt fungerar som den ska på den nya servern och håller koll kontenueligt under de kommande dagarna för att säkerställa kvaliten på sidan. Efter lansering utvärderar vi webbplatsen och fortlöper med service och support om så önskas.